TANDEN PROFESSIONEEL LATEN BLEKEN MET PHILIPS ZOOM

Misschien heb je een sollicitatie, een eerste date of geef je een grote presentatie, maar je wilt er op je best uitzien.

Wat de reden ook is, je tanden bleken is een makkelijke manier om je zelfvertrouwen een boost te geven. Weten dat je glimlacht straalt, maakt dat je meer wilt glimlachen. En wanneer je lacht, lacht de wereld je toe. Witte tanden maken je jonger en aantrekkelijker!

Philips zoom Whitespeed mag alleen door tandartsen worden toegepast. Het betreft een klinisch en wetenschappelijk onderzochte methode.
 

Hoe werkt Philips Zoom Whitespeed?

Philips Zoom Whitespeed maakt gebruik van een unieke combinatie van chemie en bewezen lichttechnologie, wat resulteert in duidelijk wittere tanden in slechts 1 uur, met weinig tot geen gevoeligheid.

  TANDEN BLEKEN VRAGEN & ANTWOORDEN

Is tanden bleken veilig?
Ja, uit klinische studies blijkt dat tanden bleken met carbamide of waterstofperoxide, onder toezicht van een tandheelkundige, veilig is voor de tanden en het tandvlees.

Wat zijn de bijwerkingen?
De meest voorkomende bijwerking is gevoeligheid van de tanden en het tandvlees. Je tandheelkundige is de aangewezen persoon om te bepalen of je in aanmerking komt voor tanden bleken én om er voor te zorgen dat je de juiste concentratie van de bleekformule gebruikt. De Philips Zoom tandbleekproducten bevatten twee milde bestanddelen die de gevoeligheid van de tanden verminderd, namelijk kaliumnitraat en amorf calciumfosfaat (ACP)

Hoe lang houden de resultaten met Philips Zoom stand?
Tandbleekbehandelingen helpen bestaande vlekken te verlichten, maar je tanden kunnen daarna weer geleidelijk gaan verkleuren. Bijvoorbeeld door het gebruik van koffie en frisdranken of gewoon door het natuurlijk verouderingsproces. Een onderhoudsbehandeling kan verhinderen dat verkleuring opnieuw optreedt. De Philips Zoom tandbleekproducten bevatten ook ACP, wat het terugkomen van de verkleuring tegengaat
Hoe lang duurt de behandeling?
Met Philips Zoom zien je tanden er zichtbaar witter uit in één dag. Met Philips Zoom voor tandartspraktijken merk je na één consultatie al zichtbare resultaten. Met Philips zoom voor thuisgebruik bereik je, als je de instructies in acht neemt, spectaculaire resultaten in één tot twee weken, afhankelijk van de concentratie van de formule en de gekozen gebruiksduur.

          ONZE BEHANDELINGEN

 
1

Angsttandarts

Bent u bang voor de tandarts? Dan bent u zeker niet alleen! Maar liefst veertig procent van Nederlandse volwassenen zegt in enige mate angst te hebben voor de tandarts.
 

Meer lezen >>
2

Snel een kroon

Met CEREC kan in veel gevallen binnen één en hetzelfde bezoek een kroon of andere tand-vervangende restauratie worden gemaakt.
 

Meer lezen >>

3

Tanden bleken

Wat de reden ook is, je tanden bleken is een makkelijke manier om je zelfvertrouwen een boost te geven.

 

Meer lezen >>

4

Snel een prothese

Een gehele prothese, voor boven én onder, is binnen 10 werkdagen klaar. Reparaties en alle andere voorkomende kleine werkzaamheden zijn op dezelfde dag klaar of u kunt er zelfs op wachten.

Meer lezen >>

5

Specialismen

Wanneer u problemen heeft met uw tanden en/of mond waarvoor uw eigen tandarts geen behandeling kan bieden of diagnose kan stellen, kunt u terecht bij Dental Clinic Prinsenhof.

Meer lezen >>