NEEM EEN KIJKJE IN ONZE PRAKTIJK

OVER DE PRAKTIJK

In onze praktijk combineren wij een hoge mate van professionaliteit met aandacht voor de 'mens achter de mond'. Daarmee bedoelen wij, dat er verder gekeken wordt dan alleen naar uw gebit. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt.

Om u te voorzien van de beste mondzorg hebben wij onlangs onze praktijk geheel laten verbouwen. Met de juiste indeling en apparatuur om u van optimale tand- en mondzorg te kunnen verzorgen. U bent dus van harte welkom in onze moderne praktijk aan de Gravin Juliana van Stolberglaan in Leidschendam. 

Dental Clinic Prinsenhof staat op twee pijlers. De eerste is deskundigheid en vakkundigheid, zowel van onze behandelaars als van de behandelmethoden en apparatuur. De tweede is klantvriendelijkheid. Niemand zit voor haar of zijn plezier in een tandartsstoel. (Zelfs de tandarts niet.) 

Voor de meeste mensen zijn behandelingen en onderzoeken van de mond onplezierig of ongemakkelijk. Wie echt angstig is, kan in Dental Clinic Prinsenhof worden behandeld met lachgas. Dit geeft een licht roesje dat de angst wegneemt zonder nadelige bijwerkingen.
 

JUSTDIGGIT

Gebitscontrole en behandeling voor het goede doel
Tandarts Farsi van tandarts- en Verwijspraktijk Voorschoten, Multatulilaan 2b werkt ook dit jaar weer belangeloos voor het goede doel. Reza Farsi werkt al geruime tijd voor goede doelen in Leidschendam-Voorburg, zo nu ook in Voorschoten. Het goede doel voor dit jaar zal zijn:

JUST DIGG IT
Justdiggit is de campagne van NAGA Foundation, een organisatie die ecosystemen herstelt en strijd voert tegen droogte en limaatverandering. Nu al is zo’n 25% van al het land op aarde aan het degraderen. Justdiggit wil die ontwikkeling stoppen. Dat doet zij met hulp van eeuwenoude ‘water harvesting’- technieken en in samenwerking met organisaties zoals Wageningen Universiteit en de UNCCD, een organisatie van de Verenigde naties (VN). De VN heeft berekend dat 20 miljoen km2 van de verdroogde gebieden wereldwijd hersteld kan worden. In Kenia ontwikkelt NAGA Foundation momenteel haar eerste hydrologische corridor, een serie van vergroeningsprojecten die samen een positieve impact hebben op de watervoorziening, de biodiversiteit en het lokale klimaat. Met de justdiggit campagne brengt NAGA foundation haar inspanningen voor een groene planeet op een aansprekende manier voor het voetlicht. Want een gezonde ecologie en economie gaan hand in hand.

ONZE VISIE

       

Al in het begin van mijn studie tandheelkunde wist ik dat een goede tandartspraktijk een combinatie is van goede tandheelkundige zorg middels de modernste technieken en de zorg voor de mens achter de “patiënt”. Een goede, duidelijke  communicatie naar u als patiënt, rekening houdend met diverse factoren die kunnen meespelen, zijn bepalend voor de keuze van behandeling. 

Ons visitekaartje? U met een mooie lach de deur uit laten gaan.

M. R. Farsi MSc
HET TEAM

M.R. Farsi

 

Azin

 

Yvonne

 

Dayenne

 

Yvonne

 

Massoud

 

Galina

 

Noor

 

Sheemen